Nieuwsbericht
hattemhockeyheaderv2.jpg
 
Sponsoring

Nieuwe shirtsponsoren voor HMHC

Nieuws afbeelding 29-8-2021

De Hattemse Mixed Hockey Club is een gezellige familieclub waar ook de topsporter zich thuis voelt. Dat bleek maar weer eens afgelopen zaterdag toen het startsein werd gegeven voor het nieuwe seizoen met een familiedag waar ouders en kinderen samen in actie kwamen. De dag werd afgesloten met een succesvolle loterij waarmee de shirtsponsoren voor Heren 1 en Dames 1 werden bepaald.

De deze zomer door vrijwilligers flink opgeknapte kantine vormde het decor voor een prettig weerzien met elkaar op de club. Ouders en kinderen speelden samen een familietoernooi en voor de kinderen waren er diverse activiteiten georganiseerd zoals een watersurvivalbaan. Het weer werkte gelukkig mee en iedereen kon genieten van een hapje en een drankje op het terras. Ondertussen werd de selectie van Heren 1 aan de club voorgesteld door hoofdtrainer Tristan Steenmeijer. Een nog niet volledige selectie, want de buitenlandse jongens zijn nog niet in Hattem gearriveerd. Komend seizoen zijn met dank aan sponsoren en goede contacten zes talentvolle hockeyers uit het buitenland actief in Hattem, twee uit Namibië en Maleisië en één uit Nieuw-Zeeland en Oekraïne. Met deze kwaliteitsimpuls hoopt de club op een mooi seizoen in de Overgangsklasse. Bovendien zullen de buitenlandse spelers trainingen voor de jeugdleden gaan verzorgen.

Als afsluiting stond de traditionele sponsorloterij op het programma. Een recordaantal van maar liefst 31 sponsoren of families had een lot gekocht. Particulieren konden bij winst een goed doel sponsoren. Bij Heren 1 waren Arslan & Partners Advocaten (voorkant), Craft Sportswear (achterkant) en Molecaten (mouw) de gelukkigen. Dames 1 speelt komend seizoen met VDK Installatietechniek op de mouw en KWF op de achterkant. Dat laatste wordt onder de aandacht gebracht door schildersbedrijf Faam. Op de voorkant komt een nog nader te bepalen naam. Hier moet winnaar Lammert van Keulen zich nog over buigen.

Als deze dag een voorbode is voor de rest van het seizoen, belooft het een succesvol seizoen te worden voor de HMHC!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter