Junioren
hattemhockeyheaderv2.jpg
 

Junioren

De Hattemse hockeyclub heeft in elke leeftijdscategorie één of meerdere teams. Dit seizoen spelen 7 teams in de Jongste Jeugd in de leeftijd van 6-10 jaar. En vanaf 4 jaar ben je bij ons al welkom bij de Kabouters (kijk voor meer info onder het kopje 'Kabouters'.


In O12 spelen 3 teams (10-11 jaar) , In O14 ook 3 teams (12-13 jaar), in O16 3 teams (14-15 jaar) en 1 MO18 team (16-17 jaar).

De eerstelijns teams spelen voor een deel in de Top- of Subtopklasse. Daar zijn we erg trots op!

 

 


O8: hockey voor kinderen van 6-7 jaar:


Als je de leeftijd van 6 jaar hebt bereikt, stroom je als kabouter door naar de O8.


Onze O8 trainen twee keer per week, op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag. Iedere zaterdagochtend spelen de O8 een competitiewedstrijd.


Een O8-team bestaat uit 6 tot 8 spelers. Tijdens de competitie op zaterdag worden er twee wedstrijden tegelijk gespeeld. Iedere wedstrijd bij O8 wordt gespeeld met twee teams van ieder 3 spelers.  De wedstrijd duurt 2 x 15 minuten met een pauze van 5 minuten. Er wordt gespeeld op een kwart hockeyveld met twee doeltjes. 


Bij O8 hockey maken de spelertjes voor het eerst kennis met hockey in wedstrijdverband en staat het spelplezier voorop!

 


O9-O10: hockey voor kinderen van 8-10 jaar:


O9 en O10-jeugd traint bij de Hattemse Mixed Hockeyclub twee keer per week: op woensdagmiddag en op vrijdagmiddag. Zaterdag worden in zes- of achttallen de competitiewedstrijden gespeeld.


Eerstejaars O9 worden ingedeeld in een zestal en spelen op zaterdag een competitiewedstrijd. De speelduur is 2 x 25 minuten met een pauze van 5 minuten. Een zestal bestaat uit 6 tot 8 spelers.


Tweedejaars O10 spelen de competitiewedstrijd met een achttal. De speelduur hiervan is 2 x 30 minuten, ook met 5 minuten pauze. Een achttal bestaat uit 8 tot 10 spelers.


Vanaf O8 bestaat een team uit veldspelers en een keeper.  O8 en O9 hockey is weer een stap verder in de kennismaking met het hockeyspel. Plezier staat nog steeds voorop, aangevuld met aandacht voor de individuele ontwikkeling van de spelers.


Ben je op zoek naar meer informatie over de jongste jeugd of wil jij graag eens kennismaken met hockey? Dat kan! Neem hiervoor contact op met  via [email protected]

 

Agenda

24-7 Hockey toss
31-7 Hockey toss

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter