hattemhockeyheaderv2.jpg
 

In memoriam: Rudolf Suermondt, oprichter en erelid van onze club

Algemeen Nieuws afbeelding

15-10 Op woensdag 14 oktober is tot ons grote verdriet Rudolf Suermondt overleden. Rudolf is 82 jaar oud geworden. Mede-oprichtster Joukje Kuipers-Eikelboom schreef onderstaande in memoriam.
Rudolf was oprichter van onze club. Hij woonde met zijn ouders in het Ólde Spieker”, naast de "Spaanse Graven” op Molecaten. Een prachtige plek om rond te struinen in de bossen. In 1952 waren er Olympische

Lees verder

Corona-richtlijnen en protocollen HMHC

Algemeen Nieuws afbeelding

7-9 De trainingen en de competitie zijn weer begonnen. Er komen dan ook veel vragen binnen over de Corona-richtlijnen. Hieronder de meest recente regels die gelden bij HMHC op basis van de laatste informatie van de gemeente Hattem, RIVM en KNHB.

Algemeen
De algemene regels zijn uiteraard ook op onze club van toepassing: houd anderhalve meter afstand, nies/hoest in je elleb

Lees verder

Nieuwe shirtsponsoren H1 en D1 bekend!

Sponsoring Nieuws afbeelding

16-8 Zondag vond op de club de jaarlijkse sponsorloterij/shirtjesdag plaats. Vanwege de Corona-maatregelen was er dit keer gekozen voor een online loterij. De 22 sponsoren die een lot hadden gekocht, konden via een zoommeeting meekijken hoe onder toeziend oog van het bestuur en de sponsorcommissie de pingpongballetjes uit de schaal werden gehaald.
De volgende sponsoren staan komend seizoen op d

Lees verder

Craft maakt bij Hattem entree in hockeywereld

Sponsoring Nieuws afbeelding

25-6 De Hattemse Mixed Hockey Club heeft een primeur. De club heeft in Craft Sportswear een nieuwe kledingsponsor voor de komende drie seizoenen gevonden. Voor Craft is het de eerste keer dat ze in zee gaan met een hockeyclub. Leerentveld Vrijetijd in Zwolle blijft ook de komende drie jaar het officiële verkooppunt voor de kleding.
Craft was al actief in teamsporten zoals voetbal, volleybal

Lees verder

Volvo Clubbonus

Sponsoring Nieuws afbeelding

24-5Volvo heeft de Clubbonus uitgebreid met een bonus van 500 Euro bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion. En natuur is de oude clubbonus van 1000 Euro bij een nieuwe Volvo ook nog steeds geldig.Nog een extra kans om uw clubkas aan te vullen!

Lees verder

Ongewenst gedrag op en rond het veld

Bestuurszaken Nieuws afbeelding

23-3Bij de Hattemse hockeyclub komt het gelukkig niet vaak voor dat er kaarten worden uitgedeeld op het veld. Spelers en toeschouwers zijn zich bewust van het belang van sportiviteit en respect voor de scheidsrechters en de tegenstanders. De club spreekt zich dan ook nadrukkelijk uit tegen ongewenst gedrag op en rond de hockeyvelden. Daar wordt verbaal of fysiek agressief gedrag onder verstaan, maar o

Lees verder

Heren 1

Heren 1 - Berkel Rodenrijs
Datum zondag 15-11 Spelen 14:45

Dames 1

HCHN - Dames 1
Datum zondag 15-11 Spelen 12:45

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM
038 444 2416

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter