hattemhockeyheaderv2.jpg
Agenda
Nog geen agenda punten.
Vandaag jarig
Ruben Brummel
Kirsten Elskamp
Nanine Simons
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Nog geen reacties.

Onze huidige Sponsoren doen…

…veel voor de club en daar zijn we ze zeer dankbaar voor. Daarnaast vinden zij het ook leuk om de leden een aantal voorstellen te doen waar een iedere zijn voordeel mee kan doen. Hier een overzicht van de actuele lopende acties:


 

 


 

 Duurzaam verwarmen met De Groene Kachel van Koller

                                                                            

Installatiebedrijf Koller, Frans van Dijk en zijn compagnon Kor Sneller hebben hun sporen in de duurzame energiebranche al lang verdiend. Ze hebben  veel particulieren geadviseerd, maar wilden hun passie ook omzetten naar concrete oplossingen. Omdat ze verwachten dat energie in de winter alleen maar duurder gaat worden, besloten ze om zich daar op te focussen. Zo kwamen ze uit op het principe van biomassa en CV-haarden.
Op 5 oktober 2015 lanceerden Frans en Kor De Groene Kachel tijdens de Energiebeurs in Den Bosch. "Er bestaan al wel wat systemen om een haard op de CV-installatie aan te sluiten”, vertelt Frans. "Maar in de praktijk vinden installateurs het lastig om zo’n systeem werkend te krijgen. Het verschil met een gasketel is heel groot en dan is het: gaskraan open of gaskraan dicht. Met een houtvuur werkt dat heel anders; er komt een bepaalde hoeveelheid warmte vrij en daar moet je het mee doen. Wilt U meer weten? Click hier

 

Wij zijn erg trots jullie onze nieuwste kledingsponsor te presenteren: Leerentveld Vrijetijd. Sport- en outdoorwinkel Leerentveld is de nieuwe leverancier van ons hockey tenue. U kunt de winkel vinden op het Stadionplein 13 in  Zwolle. Ze hebben de HMHC tenues ook online. Kijk op http://www.leerentveldvrijetijd.nl  Binnenkort vindt u meer informatie hoe u rechtstreeks via onze site uw kleding kunt bestellen.

 

Mocht u als sponsor geïnteresseerd zijn om een ledenactie te plaatsen neemt u dan gerust contact met Daphne, Donia, Erik of Josje [email protected]