Nieuwsbericht
hattemhockeyheaderv2.jpg
 
Sponsoring

We geven er een slinger aan!

Nieuws afbeelding 16-3-2021

Corona raakt iedereen en ook de club. Leuk is het niet, maar het is wel tijd voor een ludieke actie, de Corona-slinger. Met de veerkracht van HMHC raak je nooit uitgespeeld!

 

De actie luidt als volgt: Nu we niet samen met jou kunnen spelen & feesten op de club, haal je de club in huis door de unieke corona-slinger aan te schaffen.

 

Steun de club in deze bar-ongezellige tijden en vrolijk je eigen feest(je) op met deze feestelijke slinger.

 

De HMHC-slinger kost €50,- en wordt speciaal voor ons gemaakt vanuit de beste materialen, dus je hebt er wat aan voor het leven! We krijgen de slinger tegen inkoopprijs en de rest van de opbrengst van 25,- per slinger gaat direct naar de clubkas, die door de Corona-omstandigheden ver beneden feestpeil is geraakt.

 

HET LEVEN IS EEN FEEST, MAAR JE MOET ZELF WEL DE SLINGERS OPHANGEN & HMHC HELPT HIER MET DEZE ACTIE GRAAG BIJ!

 

Hoe doe ik mee?

Stuur [email protected] een mail en geef aan op welke naam je een slinger wilt bestellen, vermeld hierbij ook je team(s) en je telefoonnummer, zo kunnen we direct contact houden bij vragen. De slingers kunnen binnen drie weken na bestellen geleverd worden.

Het betreft een éénmalige actie, dus de slingers worden collectors-items! Mocht een slinger niet jouw ding zijn, maar voel je heel goed hoe hard de club extra geldstromen kan gebruiken? Stuur dan naar bovenstaand mailadres een berichtje dat je op een andere manier wilt steunen. Dit kan uiteraard middels een éénmalige schenking.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hazenakker 2
8051 AT HATTEM

Postadres
Postbus 83
8050 AB HATTEM

Twitter